Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, ilçeye yatırım yapan esnafların yanında yer almaya devam ediyor.

Her fırsatta esnafı ziyaret eden Başkan Şahiner, esnafın taleplerini tek tek not alıp gereğini yaparken, son olarak Fatih mahallesinde kozmetik alanında hizmet verecek olan “Ilgın Kozmetik, Kişisel Bakım Ürünlerinin” açılışını gerçekleştirdi.Çocuklara olan sevgisiyle bilinen Şahiner açılışı işletme sahibi Umut Ceritoğlu’ nun kızı Ilgın Ceritoğlu ile birlikte yaptı.
Şahiner açılışta,”Sungurlu olarak büyük bir aileyiz.Bize düşen her ne ise yapmaya hazırız. İşletmeniz ilçemize hayırlı olsun. Ticaretinizin İlçe ekonomimize ve sizlere bol kazançlar getirmesini temenni ederim.”dedi.
Açılışa, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Siyasi Parti Temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Önceki PARKLARIN BAKIM VE ONARIMI YAPILIYOR